Reductol 10 mg zayıflama hapı kullananlar

Reductol nedir? Bu sorunun cevabını merak edenler için reductol kullanıcı yorumları ve reductil kullananlar başlıklı bu içeriği oluşturduk. Bu yorum haberde reductol 10 mg ilaç ile alakalı yan etkileri, ölüm haberleri vs.. bilgileri bulacaksınız. Mutlaka ilaç ile alakalı yorumları okuyunuz.

Reductol, köken olarak Amerika’da üretilen bir obezite tedavisi ilacıdır. İnsanlar bu ilacı “reductil” veya “reduktix” olarak da adlandırır. İnternet üzerinde satışı yapılan reductol hapı %100 bitkisel bir ürün olarak tanıtılsa da, bu doğru değildir.

Reductol, etken maddesi sibutramin olan bir ilaçtır. Sibutramin, iştah merkezini uyararak yemek yeme isteğini azaltır ve bağırsakların ve boşaltım sisteminin normalden fazla çalışmasını sağlar. Ancak bu ilacın yan etkileri arasında kan basıncının artması, hipertansiyon, depresyon, baş dönmesi, uykusuzluk ve halsizlik gibi riskler bulunmaktadır. Bu nedenle dikkatli kullanılmalıdır.

Reductol ile alakalı internette yapılan kullanıcı yorumlarına dayanarak, bu ilacın satışının yasak olduğu konuşulmaktadır. Sağlığınız için alternatif yöntemleri değerlendirmenizi tavsiye ederim. Eğer kilo vermek istiyorsanız, sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz gibi doğal yöntemleri tercih edebilirsiniz.

Reductol ile alakalı internette çıkan bazı ölüm haberleri de mevcuttur. Eğer reductol kullanmanız gerekiyorsa mutlaka doktorunuza danışınız.

Benzer Haberler

1 of 4

Yorum Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir